Wassen

Bij ons is het momentje bij de wasbak een momentje van sit back and relax! Wij kijken naar het haar om te kunnen beslissen wat voor shampoo er het best bij uw haar past en wat uw wensen zijn. Wij werken uitsluitend met de beste producten, deze zijn op natuurlijke basis en silicoon en parabeenvrij. Ook krijgt u bij ons standaard een heerlijke korte hoofdhuid massage.

Knippen

In de stoel kijken wij samen naar uw wensen en nemen we de mogelijke opties door. Bij onze adviezen wordt er rekening gehouden met de vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar en uw persoonlijkheid. We volgen regelmatig cursussen om up to date te blijven van de laatste trends en kniptechnieken.

Kleuren

Wij werken met de beste kleurproducten om ook uw haar na het kleuren in een zo goed mogelijke conditie te houden. Samen bespreken we wat er mogelijk is bij het kleurtype van de huid, de ogen en wat uw wensen zijn. Of u nu gaat voor rood, bruin of blond. Met een ruim assortiment aan kleuren is er voor iedere coupe het gewenste resultaat te bereiken.

Stylen

U wenst, wij draaien. Van mooi sluik, stijl haar tot een bos met geweldig gedefineerde krullen. Niks is voor ons te gek. Wij maken gebruik van de beste stylingproducten. Deze zijn op natuurlijke basis silicoon-, sulfaat- en parabeenvrij. Heb je een gala of een bruiloft? Ook daarvoor bent u bij BE.YOU.TY Hairsalon aan het juiste adres!

Make-up

Heeft u binnenkort een gala, bruiloft of een speciaal feestje? Wij maken van u een real beauty met de professionele make-up van make-upstudio en Anastasia Beverly Hills.

Treatments

Could your hair use a little more love because it is dry, unmanageable or (very) porous by nature or chemical treatments? Then you have come to the right place. We therefore offer recovery treatments from the OLAPLEX brand. These products are of very high quality.

Maak direct een afspraak!

BE.YOU.TY HAIRSALON