Over Eleven Australia

Bewaren

Bewaren

“Haircare doesn’t have to be complicated, it just needs to work.”

Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) zijn in 2011 het merk Eleven Australia gestart. Vooral Joey had, vanuit zijn kappers achtergrond, een grote behoefte aan een range van simpele maar doeltreffende producten die door zijn personeel en de cliënten in zijn salon gemakkelijk te begrijpen zou zijn. Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect pas bij de Nederlandse “way of life”.

IT ALL STARTED WITH MIRACLE HAIR TREATMENT

Ze begonnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 30 producten. De namen van de producten vertellen wat ze doen waardoor het gemakkelijk is om het juiste product te vinden. Ze zijn erg eenvoudig in gebruik maar mocht er toch behoefte zijn aan meer informatie: op het YouTube kanaal en op deze website van ELEVEN laten ze zien hoe je een bepaalde look creëert of een specifiek product gebruikt.

SIMPLE HAIR PRODUCTS

De ELEVEN Australië producten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, zijde aminozuren en organische arganolie. De stylist tips helpen je om het maximale uit ieder product te halen en de gewenste stijl te maken.

Effectieve producten worden gemaakt met effectieve ingrediënten zoals:

Avocado-olie // komkommer // soja eiwitten // tarwe proteïnen // papaja extract // macadamia-olie // zijde aminozuren // kokosnoot-olie // shea butter // argan-olie

De recyclebare verpakking heeft PETA goedkeuring.

Product informatie

Bewaren

Bewaren

Hydrate

Door zon en wind droogt je haar uit en treden beschadigingen op zoals breuk en splitten. De gehydrolyseerde tarwe eiwitten en het tarwezetmeel voeden en beschermen het haar tegen zon en wind en zorgen ervoor dat het vocht vasthoudt. De hydrate my hair moisure shampoo en conditioner is het ultieme product voor elk klimaat.

Volume

De producten van I want body volume ziten vol met natuurlijke eiwitten die volume geven. De combinatie van soja en tarwe eiwitten dringt de haarschacht binnen. Het versterkt het haar en zorgt voor een dikkere, volle look. Perfect voor fijn haar of iedereen die een volume boost wil.

Blonde

De producten van Keep My Colour Blonde zijn speciaal samengesteld voor natuurlijk of gekleurd blond haar! Om geel en warmte uit het haar te verwijderen is er aan de shampoo een blauwe basis met extra Violet 2 toegevoegd. De soja- en tarwe-eiwitten versterken het haar en geven volume.

Anti-Frizz

De producten van Smooth me now bestrijden de twee belangrijkste oorzaken van pluis en droog haar. De formule versterkt de haarschacht met eiwit en helpt het haar vocht vast te houden. Dik en grof of droog en broos haar? Deze producten zijn de ultieme pluisvechter!