Over Evo

Bewaren

Bewaren

 

evo® is een innovatieve, professionele haar en beauty producten fabrikant met individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt! Geboren uit de wens om een exclusieve professionele (kappers) productenlijn te produceren (en niet te verkopen als het antwoord op het leven).

“evo® steps outside the normal realm of truth-stretching invention in a wake up and smell the coffee crusade of twisted honesty”- om mensen aan het denken te zetten. Vandaar ook de slogan, “saving ordinary humans from themselves” (neemt mensen tegen zichzelf in bescherming).

De evo® verpakkingen barsten van de persoonlijkheid. Luxe producten die vrij zijn van sulfaten, parabenen, dea, tea en propyleenglycol. evo® producten geven professionele resultaten en behouden tegelijkertijd respect voor het milieu. Er zitten geen onnodige, overbodige ingrediënten in; geen denkbeeldig technologie, geen fabelen, geen trucs, geen illusies. Alle ingrediënten in evo® formuleringen hebben een functie; niets wordt alleen toegevoegd om het op het etiket mooier te maken. evo® wordt uitsluitend verkocht bij de allerbeste kapsalons.

evo® is found wherever good hairdressers are stocked.